A-33 YACHT

Nagyobb testvér az A-Yachtok között

A-33

Még Több Hely, Még Könnyebb Kezelhetőség..

Az a33 egy teljesen új fejlesztés melyet 2016-ban dobtak piacra. Ez még több helyet kínál, még könnyebb kezelhetőséggel párosítva. A hidraulikusan működő fővitorla és az elektromos csörlő lehetővé teszi ennek a tökéletes stílusú életmódjachtnak a tökéletes nyugodt kezelését. A két kormánykerék nemcsak figyelemfelkeltő, hanem vajas sima és pontos kormányzást is lehetővé tesz. Akár egykezes, akár több vendéggel, a kezelés mindig teljesen egyszerű.

A magas ballasztos elem az a33 nélkülözhetetlen része, és stabil vezetési viselkedést és mérsékelt dőlést tesz lehetővé. A hajótest modern alakja és a tökéletes olasz formatervezés minden utazást örömteli. Egy páratlan ital a kárpitozott padon páratlan élmény. Az utasoknak nem kell minden manővernél oldalát váltaniuk, a hajó mindent kiegyenlít.

Az a33 teljesen új 2016-os designjával ragadja meg. Még több helyet kínál a könnyebb kezelhetőséggel párosítva; Legyen szó akár hidraulikus aljzatról, akár elektromos csörlőről, minden alkatrész biztosítja a laza vitorlázást ezen a tökéletesen kialakított életmód-jachton. A két nagy kormánykerék nemcsak látványosság, hanem lehetővé teszi az olasz szépség rendkívül sima kormányzását is. Legyen kézzel egy kéz, vagy egy vendégcsoporttal együtt, a kezelés mindig egyszerű.

A hajó stabil teljesítménye a nagy ballaszton alapszik, amely stabil körutazást és csökkentett dőlést biztosít. A szén-csónak vitorlázása öröm, mivel a modern alakja és a tökéletes olasz kialakítás. Mindig öröm az italt inni a lágy üléseknél. A vendégeknek nem kell a szél felé mozogniuk, hanem választhatják meg kedvenc helyüket, ahol ülni és elkísérni.

Technikai adatok

Hossza

9,95 m 33 láb

Tiefgang / Draft

2,2 m / Fix fék

Ballaszt

1250 kg

Fock / Jib

20 m²

Rumpf / Hull

Carbon

Szélessége

2.7m / 8.8ft.

Súlya

2650 kg

Groß / Main

47 m²

Gennacker

90 m²

Rigg / Rigging

Carbon