RÓLUNK

Rólunk

Tisztelt Vitorlázó Barátaim,

A vitorlázásban, akár sport, akár kedvtelési célú tevékenységről van szó, a technikai fejlődés rohamléptekkel zajlik, és ebben a versenyt csak a megfelelő partnerekkel lehet eredményesen felvenni.
Az utóbbi években a legdinamikusabban, és folyamatosan fejlődő cégek közül is a Doyle nemzetközi cégcsoportja fejlődését tekintettük követendőnek, ezért vágtunk bele egy hosszabb együttműködésbe, és kötöttünk velük 2017-ben együttműködési megállapodást.

A Doyle Stratis technológia ma már az egész világon piacvezetőnek számít, és a velük létrehozott együttműködés hasonló színvonalú termékek és szolgáltatások együttes alkalmazásával elképzelésünk szerint, de természetesen sok személyes munka mellett lehet a sikerünk alapja.

A vitorlák forgalmazása mellett szintén alapvető fontosságú azok szerviz hátterének megteremtése, mely saját batonfüredi műhelyünkben történik. Felkészültünk arra is, hogy partnereink váratlan, illetve speciális feladatokkal is hozzánk fordulhatnak, ezért nemzetközi szinten is elismert szakértőink közreműködésével a legbonyolultabbnak látszó feladatok végrehajtására is készen állunk.

Az általunk forgalmazott termékeket, és kínált szolgáltatásokat mindenkor a vitorlázás nemzetközi elvárásának megfelelő magas színvonalon igyekszünk nyújtani, és partnereink elvárásainak megfelelni.
Kérjük partnereinket, és mindenkit, aki a vitorlázás iránt érdeklődik, hogy a témával kapcsolatban fejlődés érdekében ossza meg velünk gondolatait, és elképzeléseit.

A cégcsoport új tagja Sails Plus Doyle Sails Kft néven Magyarország, Horvátország, és Montenegro területén folytatja tevékenységét.

Vedd Fel Velünk A Kapcsolatot Most!

A-Yacht

Tapasztald meg egy tökéletes hajó gondtalan hangulatát, az egyszerű kezelés és a kifinomult olasz stílus luxusát.

Brenta Yacht

A Lolivul Rib csónakok remekül alkalmasak bármilyen tengeri munkához, sporthoz vagy szabadidős tevékenységhez.

Elliott 770

Családias, sportos hajó, amivel nem csak túrázni, hanem versenyezni is tudsz. 

Lolivul RIB

A Lolivul Rib csónakok remekül alkalmasak bármilyen tengeri munkához, sporthoz vagy szabadidős tevékenységhez.